Voorstellen Esther Schaper (1969) – coach

Ik heb altijd interesse gehad in de persoonlijke ontwikkeling van mijzelf en anderen. Ik besloot rond 2005 opleiding Mens en Intuïtie te gaan volgen. Ik heb daar ruim 4 jaar aan cursussen doorlopen. Door deze opleidingen heb ik geleerd om mijn intuïtie in te zetten tijdens het coachen.

In het programma “Beschadigd” zag ik beelden van een sessie paardencoaching. Ik was daar zo van onder de indruk dat ik mij direct heb aangemeld voor de opleiding Paardencoaching bij Caprilli Coaching en Training. In het coachen samen met een paard komt alles samen wat ik in mijn leven geleerd heb. Ik ben bijzonder blij dat het coachen met inzet van een paard om mijn pad is gekomen. Het heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Ik heb mijn bestemming gevonden!

Bij Caprilli Training en Coaching heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van Paardencoaching. Inmiddels ben ik Gecertificeerd Basis Paardencoach. Ik werk al lang in het onderwijs, eerst als leerkracht (speciaal) onderwijs en later als coach in het MBO Onderwijs. Op dit moment werk ik als Ambulant Dienstverlener bij de Koninklijke Auris Groep. Ik begeleid kinderen met een Taal Ontwikkelings Stoornis en coach hun leerkrachten. Ik heb diverse trainingen gevolgd op het gebied van coaching en training, o.a. Rots en Water (weerbaarheid).

Ik hoop in mijn begeleiding anderen te kunnen ondersteunen in de weg van persoonlijke groei. Meer informatie vind je bij werkwijze.